Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

David Garrett

Ο Ντέιβιντ Γκάρετ


David Garrett (Niccolo Paganini) Caprice 24 [The Devil's Violinist]
David Garrett - Carnival of Venice Από την ταινία "The Devil's Violinist"

David garrett~ Salut D' Amour (Edward Elgar)

David Garrett - Explosive

David Garrett - Dangerous 
David Garrett - Viva La Vida



THE DEVIL'S VIOLINIST - Io Ti Penso Amore
THE DEVIL'S VIOLINIST. ENDING
Paganini: "Carneval di Venezia" / David Garrett

David Garrett - The 5th



David Garrett - Carmen Fantaisie Op 25
Zorba's Dance byDavid Garrett
David Garrett - Io Ti Penso Amore ft. Nicole Scherzinger

David Garrett - He's A Pirate (Pirates Of The Caribbean Theme)

David Garrett - Lacrimosa - Mozart - Frankfurt 05.10.2014
David Garrett - Devil's Trill Sonata (Garrett vs. Paganini )

David Garrett: TIMELESS - Brahms & Bruch Violin Concertos Album Trailer

David Garrett - Csardas Hungarian Dance


David Garrett - Carmen Fantaisie Op 25
David Garrett Winter The Four Seasons

David Garrett - "Cry Me A River" (J Timberlake)


David Garrett - Albinoni - Adagio - Berlin 08.06.2010


David Garrett - Kashmir
David Garrett - Smooth Criminal

David Garrett - Humoresque

David Garrett - No Dress Code
David Garrett breaks violin world speed record

Ντέιβιντ Γκάρετ

https://www.youtube.com/channel/UCuqrBxpc-HsQVzpHNHWch4w

Το σήμα κατατεθέν του David Garrett

επίσημη ιστοσελίδα : http://www.david-garrett.com/




Ο Ντέιβιντ Γκάρετ με την ορχήστρα του τον Ιανουάριο του 2010 στην Κολωνία

Ο Ντέιβιντ Γκάρετ (γερμ./αγγλ. David Garrett, πραγματικό όνομα Ντάβιντ Μπόνγκαρτζ, γερμ. David Bongartz, γενν. 1980) είναι Γερμανοαμερικάνος βιρτουόζος βιολιστής.

Βιογραφία

Γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1980 στο Άαχεν. Ο πατέρας του ήταν Γερμανός, δικηγόρος στο επάγγελμα, η μητέρα του Αμερικανίδα, χορεύτρια του μπαλέτου. Το καλλιτεχνικό του όνομα είναι το όνομα της μητρός του. Σε ηλικία τεσσάρων χρονών πήρε δώρο ένα βιολί, και έμαθε να παίζει από τον πατέρα του, που τού έκανε μάθημα μουσικής. Έκλεισε αποκλειστικό συμβόλαιο με την εταιρεία Deutsche Grammophon σε ηλικία δεκατεσσάρων χρονών. Έπαιξε κοντσέρτα για βιολί του Μότσαρτ υπό την διεύθυνση του Κλαούντιο Αμπάντο, ενώ ο Γιεχούντι Μενουχίν τον αποκάλεσε «καλύτερο βιολιστή της γενιάς του». Συνέχισε την μουσική του εκπαίδευση, κυκλοφόρησε πολλούς δίσκους και τιμήθηκε με πολλές βραβεύσεις.
Δισκογραφία
Δίσκοι
1995: Mozart: Violinkonzerte KV 218 und 271a, Sonate für Klavier und Violine B-Dur KV 454
1995: Violin Sonata
1997: Paganini Caprices
2001: Tchaikovsky, Conus: Violin Concertos
2002: Pure Classics
2006: Free
2007: Virtuoso
2008: Encore

1 Smooth Criminal
Bulgarian Symphony Orchestra, Ivan Kojouharov

3:08

2 Who Wants To Live Forever?
Bulgarian Symphony Orchestra, Ivan Kojouharov

4:07

3 Clair de Lune
Bulgarian Symphony Orchestra, Ivan Kojouharov

3:30


David Garrett - Clair de Lune


4 He's A Pirate ("Pirates Of The Caribbean")
Bulgarian Symphony Orchestra, Ivan Kojouharov

3:01

5 Summertime
Bulgarian Symphony Orchestra, Ivan Kojouharov

3:55

6 Hungarian Dance No.5
Bulgarian Symphony Orchestra, Ivan Kojouharov

2:58

7 Chelsea Girl
Bulgarian Symphony Orchestra, Ivan Kojouharov

2:43

8 Summer
Bulgarian Symphony Orchestra, Ivan Kojouharov

2:38

9 Air
Bulgarian Symphony Orchestra, Ivan Kojouharov

3:37

10 Thunderstruck
Bulgarian Symphony Orchestra, Ivan Kojouharov

3:06

11 New Day
Bulgarian Symphony Orchestra, Ivan Kojouharov

3:50

12 Ain't No Sunshine
Bulgarian Symphony Orchestra, Ivan Kojouharov

2:39

13 Rock Prelude
Bulgarian Symphony Orchestra, Ivan Kojouharov

3:21

14 Winter Lullaby
Bulgarian Symphony Orchestra, Ivan Kojouharov

2:38

15 Zorba's Dance
2:34



2009: The Fascination of David Garrett

2009: David Garrett

2009: Classic Romance

2010: Rock Symphonies

2011: Legacy [1]

Live-DVD

2009: David Garrett Live - In Concert & In Private (VÖ 9. Oktober 2009 DEAG Music/Warner)

2010: David Garrett: Rock Symphonies - Open Air Live (erschien am 1. Oktober 2010 Warner Music Group Germany)

Πηγές

Michael Fuchs-Gamböck, Thorsten Schatz: David Garrett. Der Rebell mit der Geige, Knaur-Taschenbuch-Verlag, München, 2010, ISBN 978-3-426-78431-0

Παραπομπές

Neues Abum Legacy

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[

Τα Wikimedia Commons έχουν πολυμέσα σχετικά με το θέμα

Ντέιβιντ Γκάρετ







Σύνδεσμοι σε καταλόγους καθιερωμένων όρων




WorldCat

VIAF: 49416643

LCCN: no98104225

ISNI: 0000 0001 1472 2336

GND: 134957903

BNF: cb139781374(data)








Πηγές :


http://el.wikipedia.org/wiki


https://www.youtube.com/user/DavidGarrettVEVO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου