Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Πανσέληνος σε ρυθμούς tango στο Μουσείο Ακρόπολης με τον μουσικοσυνθέτη Μάριο Στρόφαλη


Διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν- το Σάββατο 29 Αυγούστου-χορογραφίες tango και στη συνέχεια το κοινό θα έχει την ευκαιρία να χορέψει με μουσική από την ορχήστρα του γνωστού και αγαπημένου συνθέτη Μάριου Στρόφαλη.

Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει την φετινή Αυγουστιάτικη Πανσέληνο -Σάββατο 29 Αυγούστου-με την μουσικοχορευτική εκδήλωση «Tango Acropolis». Από τις 8:30 μ.μ. ως τις 11:30 μ.μ. ο προαύλιος χώρος του Μουσείου θα μετατραπεί σε μια μεγάλη πίστα που θα υποδεχθεί τους λάτρεις της μουσικής και του χορού.
Διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν χορογραφίες tango και στη συνέχεια το κοινό θα έχει την ευκαιρία να χορέψει με μουσική από την ορχήστρα του γνωστού και αγαπημένου συνθέτη Μάριου Στρόφαλη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής σε συνεργασία με το Μουσείο Ακρόπολης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Την γυάλινη πίστα του προαύλιου θα ανοίξουν οι φιναλίστες και επαγγελματίες χορευτές του διαγωνισμού Tango Acropolis .

Διονύσης Θεοδωρόπουλος & Xλόη Θεοδωροπούλου
Χρήστος Μπακόπουλος & Μαίρη Ζηλωτή .
Νικολέτος Πάνος & Αναστασία Γκοτσοπούλου

Marios Strofalis quartet

Μάριος Στρόφαλης (πιάνο)
Βαγγέλης Βεργώτης (ακορντεόν)
Ρία Αναστασίου (Βιολοντσέλο)
Βασίλης Ραψανίωτης (Βιολί)

Natalia Soledad Petsalis (τραγούδι)
Εύη Μάζη (Τραγούδι &Φλάουτο)
Kώστας Βλαχόπουλος (Φυσαρμόνικα)

Την ημέρα αυτή το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 το πρωί ως τα μεσάνυχτα (η είσοδος στο Μουσείο θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τους χώρους της μόνιμης έκθεσης αλλά και την περιοδική έκθεση «Σαμοθράκη. Τα Μυστήρια των Μεγάλων Θεών».

Πηγή:  http://mariosstrofalis.blogspot.gr/2015/08/tango_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου