Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

Η Καλλιόπη Βέττα και η Serap Tamay τραγουδούν μελοποιημένο -καλλιτεχνική επιμέλεια από τον Γιάννη Κ. Ιωάννου- Γιώργο Σεφέρη στην γενέτειρά του τη Σμύρνη, 1 Σεπ. 2015, Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης.

Kalliopi Vetta

Κοινή συναυλία αφιέρωμα στη γενέτειρα του Γιώργο Σεφέρη Βούρλα (Urla), προάστειο της Σμύρνης στη Τουρκία, δίνει  η Καλλιόπη Βέττα με την Τουρκάλα τραγουδίστρια Serap Tamay, η οποία θα τραγουδήσει και άλλα ελληνικά τραγούδια με ορχήστρα αποτελούμενη από Τούρκους μουσικούς., την 1η Σεπ. 2015, στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ειρήνης που γίνεται προς τιμή του Νομπελίστα ποιητή.
Serap Tamay
 Την καλλιτεχνική επιμέλεια του αφιερώματος στη μελοποιημένη ποίηση του Γιώργου Σεφέρη έχει ο Γιάννης Κ. Ιωάννου, όπου μεταφρασμένη στα τουρκικά, θα απαγγείλει η Ayşenur Süral Yazıcı.
Ayşenur Süral Yazıcı.
Τις επόμενες φωτογραφίες ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ ο Γιάννης Κ. Ιωάννου
Χθες στις 1:38 π.μ. · γράφοντας "Έξω από το σπίτι που γεννήθηκε και έζησε ο Γιώργος Σεφέρης μέχρι τα 13 του. Σήμερα πια ξενοδοχείο! "ο Γιάννης Κ. Ιωάννου

 Η Ayşenur Süral Yazıcı έχει συνεργαστεί με την Καλλιόπη Βέττα και τον Γιάννη Κ. Ιωάννου στο άλμπουμ “Ξαφνική βροχή” όπου τραγουδά σε ντουέτο με την Καλλιόπη, το ομότιτλο τραγούδι σε στίχους του Κώστα Φασουλά και μουσική-ενορχήστρωση του Γιάννη Κ. Ιωάννου.
Η version αυτή που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ, έχει τουρκικούς στίχους που έγραψε η Aysenur
https://www.youtube.com/watch?v=uic2C-ot9yMΠηγή : Γιάννης Κ. Ιωάννου ‎Yannis K. Ioannou Fans
29 Αυγούστου στις 3:55 π.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου