Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Camille and Kennerly «the harp Twins»
Οι δύο κοπέλες που ονομάζονται Camille και Kennelry αποκαλούνται «the harp Twins» και μπορέι στην πρώτη ματιά να λες «Α κοίτα δύο ωραίες ξανθιές που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό» αλλα στην πραγματικότητα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες.
Στο βιογραφικό τους εκτός από τις μουσικές τους ικανότητες στην άρπα, καταγράφουν τις γνώσεις τους στο Τάε Κβον Ντο , στη χρήση πυροβόλων όπλων και στην ιππασία. Γνώσεις που αν συνδυαστούν είναι θανατηφόρες (Πηγή http://www.protothema.gr/world/article/261636/didymes-ksanthies-paizoyn-iron-maiden-se-arpa/)


Η σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/CamilleandKennerly/?fref=photo
To κανάλι τους στο youtube : https://www.youtube.com/channel/UC5X8wA2pn9sbD765c-rmkMgΗ heavy metal μουσική δεν είναι για όλους. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως κάτω από το τραγούδι One των Metallica υπάρχουν πολύπλοκες υφές και επίπεδα έκφρασης.

Οι δίδυμες αρπίστριες Camille και Kennerly έπαιξαν το κομμάτι One με ένα απόκοσμο τρόπο, οι ικανότητες τους πάνω στη μουσική είναι εκπληκτικές. Δεν χρησιμοποίησαν απλά την άρπα τους αλλά και τα χέρια και τα πόδια τους στην επιφάνειά της για να πετύχουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα σαν ντουέτο.

Το υπέροχο βίντεο μοιάζει να απαθανατίστηκε σε κάποιο μέρος με ερείπια. Τα όμορφα κοστούμια και η μουσική κάνουν την απόδοσή τους ακόμη πιο αξιοπρόσεκτη. Σίγουρα αυτές οι όμορφες αρπίστριες θα σας κάνουν να δείτε τη μουσική με άλλο μάτι. Βλέποντάς τες να παίζουν την άρπα αλλά ταυτόχρονα να κινούνται σαν να ξεδιπλώνουν τα μυστικά της μουσικής θα σας κάνει να θελήσετε να τις δείτε και να τις ακούσετε ακόμη περισσότερο.

Απολαύστε τις δίδυμες στο παρακάτω μαγευτικό βίντεο. (πηγή http://www.tilestwra.com/aftes-i-didimes-pezoun-metallica-me-arpa/)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου